Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

OfficePOD – малък домашен офис в градината

Дом и градина; юни 20, 2010 – 9:00 am - Категория: Градина, Любопитно

По една или друга причина често съвременния човек работи от вкъщи. Дали това е постоянната ви работа или само начин да закърпите семейния бюджет, сигурно и на вас се е случвало да търсите спокойно място в дома си, където да съберете мислите си и да отхвърлите малко работа. Понякога обаче, когато не разполагате с обособен за целта домашен офис, спокойният кът е непостижима мечта. OfficePOD е едно прекрасно решение на този проблем, стига да разполагате с двор и само 5кв.м. свободна площ.

OfficePOD - Офис в градината

Работен кът в градината, сред много зеленина и цветя – надали трябва да ви убеждаваме, че идеята е прекрасна. Кой не би искал да работи при такива условия. Концепцията за този домашен офис принадлежи на британската компания OfficePOD. За съжаление цената му хич не е така привлекателна както самият той изглежда. В корпоративния си блог фирмата е обявила цена от 14 950 паунда.

Градинският офис е с размери 2.10m x 2.10m

Иначе градинският офис е оптимизиран максимално, така че да осигури комфортна работна среда. Целият дизайн е базиран на модулен принцип, което позволява компактната “сграда” да бъде изградена и да влезе в употреба наистина бързо. Полезната площ е малко повече от 4км.м., но е напълно достатъчна, за да имате на разположение всичко необходимо. Цялото обзавеждане е изработено от висококачествени и специално подбрани материали.

Със сигурност в подобен офис работният процес ще протича пълноценно

За електрозахранването е предвиден дискретен кабел, който да свържете към контакт в къщата или в гаража. Предвидено е, че Интернет и телефон ще се ползват безжично. В случай, че е необходимо обаче, лесно могат да се прекарат допълнителни кабели.

Когато не се използва, офиса се заключва

Комфортното осветление позволява да продължите да работите дори, когато навън се стъмни

Наистина има място за всичко необходимо

Тук можете да поберете цялата бизнес документация

Ако идеята ви е харесала, можете да намерите още информация по темата на сайта на производителя: Office POD.
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , , ,
Категория: Градина, Любопитно | Няма коментари »