Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

6 уникални вани

Дом и градина; ноември 27, 2009 – 8:51 am - Категория: Баня

Супер-куксозната вана Eterne от Pearl

Супер-луксозната вана Eterne от PearlВаната Eterne отгоре

Ваната Eterne - поглед отгоре

Супер-луксозната вана от Pearl е един шедьовър по отношение на дизайна. Елегантност, блясък, неустоима красота и невероятен комфорт са думите с които можем да опишем това уникално съоръжение.

Вана - обувка

Вана - обувка

Брилянтна и скеси вана

Брилянтна и скеси вана

Вана-обувка – тази оригинална идея е представена на Salone del Mobile в Италия тази пролет от SICIS. Покритието представлява мозайка от миниатюрни стъкълца, което прави ваната изключително елегантна.

Вана - лодка

Вана - лодка

Вана - лодка

Вана - лодка

Вана-лодка или наричана още Vascabarca е дело на дизайнерите от Antonio Lupi. Уникална е не само формата й. От тази вана са произведени само 10 броя, тъй като този модел се изработва само от цял монолитен блок.

Вана Leggera от Ceramica Flamina

Вана Leggera от Ceramica Flamina

Вана от Ceramica Flamina

Вана от Ceramica Flamina

Ваната Leggera  е плод на дизайнерите от Caeramica Flamina от Италия. Формата е уникална и по-скоро прилича на голяма порцеланова чиния за хранене.

Вана Аllia

Вана Аllia

Вана Аllia

Вана Аllia

Тази вана от Allia е изработена от полупрозрачен акрил. Корпусът е фиксиран към оригинална метална основа. За максимален комфорт и удоволствие, съоръжението разполага с 12 дюзи и 2 програми за воден масаж.

Най-модерната вана

Най-модерната вана

Това е един наистина уникален, свръх технологичен продукт, който трудно можем да наречем просто вана за двама. “Червеният диамант” (Red diamond) е най-модерната вана в света. Най-вероятно е и най-скъпата – цената и започва от 47 000$. Всички функции се управляват чрез електроника. По дигитален път се задава нивото на водата и желаната температура, която в последствие се поддържа автоматично. Сред екстрите на съоръжението са система за автоматична дезинфекция, 2 водоустойчиви HD телевизора, както и GSM модул. Така изпращайки SMS към ваната си можете да я напълните до определено ниво, да зададете температура или пък да я изпразните.  За декорацията на “Червения диамант” са използвани орнаменти от злато и кристали Сфаровски.
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: ,
Категория: Баня | Няма коментари »