Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

13 откачени закачалки

Дом и градина; януари 10, 2010 – 9:41 am - Категория: Любопитно

1. Закачалка “Бебешки крачета и ръчички”

a96777_a491_baby0limb

Закачалка “Бебешки крачета и ръчички”

Извадете любимите си кукли от кутията с играчки и вместо да събират прах ги оползотворете. За да измайсторите сами подобна закачалка са ви необходими само две ръце и едно краче от кукла. В случая тя е направена от голяма кукла, но нищо не пречи да използвате две по-малки и съответно повече на брой закачалчици.

2. Възбудена закачалка

a96777_a491_excited2

Възбудената закачалка в банята 🙂

Закачалката, проектирана от Mr P и деликатно намеква, че размерът има значение.

3. Закачалка като от трилър

a96777_a491_knives

Това не е сцена на убийство

Оригинално хрумване. Ножовете изглеждат като истински, забити в стената. Всъщност, ако ви допада, тази идея е лесно осъществима, особено ако стената ви е от гипсокартон.

4. Закачалка гимнастик

a96777_a491_man2

За дами с вкус

Невероятно изчистена и елегантна закачалка с интересен дизайн. Със сигурност ще спре погледа на гостите ви на стената. Освен това е и чудесна декорация. Разперените ръце са идеални за окачване на палта, шапки и дори хавлии.

5. Закачалка “Длан”

a96777_a491_hand-hook

Протегната или подканяща длан

Този дизайн на закачалка изглежда като истинска ръка. Самите ръце представляват тези на техния дизайнер, а резултатът е наистина впечатляващ със стил и функционалност.

6. Закачалка за гангстери

a96777_a491_gun

Водни пистолетчета за закачалка 🙂

Тази закачалка в стил  пистолет играчка или воден пистолет, закачен на стената се предлага в три странни цвята за 17 долара всеки.

7. Джапанки на стената

a96777_a491_flipflop

Носталгия по лятото

Преобразете стаята си и внесете малко лятно настроение в сивите зимни дни, като замените старите, скучни закачалки с тези интересни и весели закачалки с необикновена форма. Всяка от тях е направена във вид на джапанка за плаж, за да приюти палтото или хавлията ви.

8. Кучешко дупе

a96777_a491_puppy-but

За любителите на животни

Трябва да си истински маниак на тема животни, за да си сложиш такава закачалка у дома. Нищо против, но наистина ще изглежда странно, ако гостите ви трябва да си закачат палтата на кучешко дупе. И все пак закачалката вече е факт и вероятно си има своите почитатели вече.

9. Чаша чай от…стената

a96777_a491_tea-cup

Хем закачалка, хем декорация за стена

Дизайна е на Glut и е много сполучлив с релефната си форма, в първия момент човек може да си помисли, че наистина стената му подава чаша чай.

10. Закачете си палтото на кабърче

a96777_a491_pushpin

Кабърчета по стената държат дрехите ви

Впечатлете гостите си с тези шантави закачалки идеални за закачане на палта и чадъри. Шикозно и модерно и най-важното – лесно осъществимо. Стига стената ви да не е от бетон.

11. Закачалка за детска стая Мечо

a96777_a491_teddy-bear

За непорасналите деца

Тази закачалка Супер Мечо ще отърве домът ви от хаоса и неразборията. Той има невероятната способност да задържи всичко, което му подадете. Просто монтирайте Супер Мечо до входната врата или където пожелаете и го използвайте да държи палтото, чантата, чадърите ви. Няма да ви се налага после да ги търсите из цялата къща. И това са само част от Невероятните сили на Супер Мечо.

12. Хипопотам или разходка до Африка

a96777_a491_hippo

Невероятно стилна метална закачалка

Този тип закачалки се продават обикновено в комплект по две, като комплектът включва предната и задната част на хипопотама – и двете са доста атрактивни.

13. За геймърите

a96777_a491_joystick

Закачалка джойстик

Новия дизайн на Tension използва истински ръчки за управление на конзоли, за да ви помогне да подредите неща като палта, чадъри, мъжки чантички и много друг ръчни аксесоари, които се мотаят из цялата къща.

източник
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , ,
Категория: Любопитно | Няма коментари »