Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Става ли разбит космически кораб за дом?

Дом и градина; декември 28, 2009 – 8:41 am - Категория: Интересни домове

funky-unusual-creative-home-exterior

Поглед отдалеч на необичайния дом

Любителите на научната фантастика биха дали положителен отговор на този въпрос. Но дали в нашата реалност един разбит кораб става за дом? Разбира се не става въпрос за истински кораб.

Снимката, която виждате е на един експериментален дизайн на дом, който е трябвало да бъде идеална сфера. Проектиран е от МакБрайд Чарлз Раян, но в последствие се е решило, за да се даде повече пространство на структурата, да се направят някои допълнения. Останалите парчета от “корпуса” на къщата, добавят в някаква степен уединение и ограда за този стилен и забавен дизайн.

funky-unusual-curved-metal-house

Къщата - космически кораб с разкъсания корпус

Тази тема в стил математически пъзел, се носи в самото имение, и под ограждението на къщата и накрая като цяло самата къща. Тъй като интериора не е така ексцентричен, като екстериора, разполага с много повече жилищно пространство. Проектът включва още различни екологични решения като например хранилище за естествен дъжд и слънчева енергия. Разбира се, те заслужават много повече внимание, отколкото забележителния дизайн на фасадата и покрива на сградата.

funky-offbeat-postmodern-house

Интериора е в същия постмодернистичен стил, както и екстериора

източник
Един коментар за “Става ли разбит космически кораб за дом?”

  1. pgplamen каза:

    Искам да поживея в този дом

Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , ,
Категория: Интересни домове | 1 Коментар »