Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Ултра-скъпи интериорни решения и обзавеждане

Дом и градина; януари 30, 2010 – 9:54 am - Категория: Интериорен дизайн, Мебели и обзавеждане

Ако за вас луксозната обстановка и стилната декорация в жилището ви са приоритет, може би в следващите интериорни решения и примери за обзавеждане ще намерите подходящи идеи, от които да заимствате.

Разходка в кутията за пури

humidor

В цигарената кутия

Собственикът на швейцарската фабрика за луксозни сувенири Michel Perrenoud притежава уникален дом, който пресъздава изключително реалистично интериора на кутия за пури. Проектът е разработен предимно за хотели и цигарени барове, но разбира е приложим и за частни домове. За пръв път такъв интериор е създаден в хотел Lausanne Palace. В стремежа на дизайнерите да доближат обстановката до тази в оригиналната кутия за пури, те са декорирали стените в преддверието с 10 000 цигари.

Цялото това удоволствие струва 83 000 USD, заедно с доставката и монтажа.

Масичка за кафе от Дейвид Лойд Томпсън

end-angled

Необикновената кафена масичка

Front and up

Отворената масичка, която представлява и мини-барче

Дейвид Лойд Томпсън е мебелен дизайнер, известен най-вече с неговите сгъваеми маси за кафе. Показваме ви една от тях. Изработена е от MDF и се вписва прекрасно в класическа обстановка. Повдигането на горната част става чрез механизъм с дистанционно управление. Само чашите, които виждате са на стойност 4000$, а от сайта на дизайнерската компания не става ясно, дали те са включени в цената на масата.

Цена – 50 000 USD

Стъклена камина от Bloch design

glass07

Всичко е стъкло и мрамор

Тъмно стъкло и мрамор

Тъмно стъкло и мрамор

Компанията Bloch design е известна със своите изящни съвременни мебели и най-вече със стъклените камини, които ви представяме. Сред най-използваните материали от дизайнерите на компанията са стъкло, месинг, стомана, гранит и мрамор.

Цената започва от 20 000 USD.

Ексцентрична вана

br017_lg

Еко баня с овална, издълбана в камък вана

oval-stone-bath-tub-127477

Друг вариант на вана

Лондонската компания Limestone gallery предлага на истинските ценители обзавеждане за бани, както и вътрешни декорации, изработени от различни естествени материали. На снимката по-горе виждате солидната вана Ivory Stone, която е с неправилна форма и представлява издълбан монолитен камък.

Цена – това е най-евтината вана от своята серия – 70 000 долара. Някои модели достигат цена 140 000$.

Тоалетна Сфаровски

toilet

Диамантената тоалетна

Трудно ще съчетаете тази тоалетна с интериора в банята си освен, ако не сте използвали диаманти за декорация на други елементи от обзавеждането. Затова тя се предлага като част от серията за обзавеждане и аксесоари за бани “Isis”.  Всички елементи са декорирани с кристали Сфаровски, а проектът принадлежи на Jemal Wright.

Цена – 75 000 долара.

Хладилник

detail_swarovski_black_3_we

Още блясък от Сваровски в кухнята

crystal-fridge_main_zlrAI_5784

В цял размер - стилно и красиво

Да добавим малко блясък и скъпоценност и в кухнята. Става въпрос за още един уред, украсен с кристали Сваровски. Този път това е хладилник, създаден с малко повече вкус, защото не е целия обсипан с кристали. Лимитирана серия, създадена от Хародс, Лондон.

Цена – 20 000 долара.

Барбекю

Ivis_opt4_l

Вътрешно-външната кухненска система

BeefEater предлагат на любителите на прясно приготвените месо и зеленчуци уникално барбекю, което е може би най-скъпото в света. Според техния уеб сайт, Ivis е кухненски бокс или дори кухненски център, който може да се ползва за приготвяне на храна, както навън сред природата, така и вкъщи на закрито.

Цена – около 50 000 долара.

Домашно кино

hiddenhitechav1

Какво по-хубаво от това да си на кино...у дома

Този удивителен модел се предлага от Frankentek и представлява една от най-скъпите домашни системи за кино.

Цена – около 800 000 долара, в зависимост от спецификациите.

Перална машина

samsung

Пералня от Samsung

Тази перална машина е изработена от Samsung по проект на Андре Ким – корейски моден дизайнер, известен предимно със своите булчински рокли.

източник
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , , , , , , , , , ,
Категория: Интериорен дизайн, Мебели и обзавеждане | Няма коментари »