Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Сблъсък на два свята

Дом и градина; април 19, 2011 – 8:38 am - Категория: Интериорен дизайн

Ако трябва да определим дизайна на този ресторант думата е еклектичен. Колебанието относно най–подходящия стил бе решено лесно – спряхме се на два различни варианта, които се допълниха взаимно. Двете нива на ресторанта позволиха разгръщането модерната и интимната визия, което го превърна в уникално и притегателно място, което може да задоволи всеки вкус.

Интериорен дизайн на ресторант

Горният етаж е с типично съвременно звучене – изчистена визия, метал и полирани повърхности. Всичко е много практично и удобно. Комбинацията бяло – черно придава едновременно строг и класически вид, раздвижен от декорациите по стените.

Интериорен дизайн на ресторант

Място, много подходящо за бизнес среща или официален обяд. Коренно противоположен на „долния” свят.

Той е толкова топъл и уютен, сякаш е твоят собствен дом. Всичко изглежда подредено с любов и желание. Тук белите столове и маси толкова приличат на бабините, а къта с възглавници е толкова интимен.

Стените са покрити с тапети, имитиращи стара мазилка, които идеално се допълват с полилеите в бароков стил. Белите капаци по стените препращат към стила на Тоскана – романтичен и семпъл.

Интериорен дизайн на ресторант

Цялата атмосфера, допълнена от приглушената светлина, превръща този етаж в едно магическо място, където можете да се отпуснете и да се насладите на всички невероятни усещания, които сетивата могат да доставят.

Интериорен дизайн на ресторант

Интериорен дизайн на ресторант

Интериорен дизайн на ресторант

Автор: www.acherno.com
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , , , ,
Категория: Интериорен дизайн | Няма коментари »