Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Разчупена кухненска маса-акордеон от Олга Калугин

Дом и градина; януари 22, 2010 – 9:15 am - Категория: Кухня и трапезария, Мебели и обзавеждане

accordion_table3

Стилна и функционална кухненска маса

Руският дизайнер Олга Калугин се появи на Международните награди за дизайн за 2009 година с много интересна концепция на кухненска маса, която заслужено носи името си – Акордеон. Невероятната гъвкава маса, която е произведена с цел да посрещне различните нужди на домакините, се характеризира с иновативен дизайн и мултифункционалност.

accordion_table2

В контейнерите за храна може да се съхраняват току що нарязаните зеленчуци, докато дойде време да се използват. Така ще се запази свежестта им.

Сгъваемата маса разполага с два контейнера, в които може да съхранявате храна или нарязани зеленчуци, когато приготвяте някое ястие. Когато сложите капаците върху тях, те се превръщат в идеалните дъски за рязане. Освен това потребителят има достъп до триъгълни кутии, които се отварят след като масата се разпъне или по-точно извие точно като акордеон.

accordion_table

Разпънатата кухненска маса с всичките й функции

Тези кутии са чудесен помощник при приготвянето на храна, защото може да поставите продуктите, които ще трябва да нарежете. Без да се пресягате ще стигате до тях. Те са и идеално място за съхранение и на подправки и други добавки, които ви трябват в процеса на готвене. Засега тази маса изглежда е само идея, но най-вероятно производството й скоро ще започне.

accordion_table4

Различни модификации на масата-акордеон

източник
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , , , ,
Категория: Кухня и трапезария, Мебели и обзавеждане | Няма коментари »