Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Някъде на север – проект за първи етаж на мезонет

Дом и градина; юни 28, 2011 – 8:33 am - Категория: Интериорен дизайн

В този апартамент всичко е модерно, изчистено и строго. Без излишества и екстравагантности, ярки и претенциозни цветове. Това е нашето предложение за първия етаж на мезонет, съставен от кухня, трапезария, хол и спалня. Спрели сме се на сивото и различни негови нюанси.

Модерен апартамент

В кухнята сме подбрали иноксови вградени мебели, допълнени от шкафове в сиво и тъмно дърво. Помещението е много просторно и функционално.

Преходът към трапезарната част е плавен. Допълнително изградената етажерка със стъклени рафтове играе и ролята на параван между двете части на помещението. Направихме я един нюанс по-тъмна, за да се откроява.

Проект за първи етаж на мезонет

Столовете в трапезарната част следват избраната цветова гама – по-тъмна рамка и светло сиви възглавници. Жълтата лампа внася нотка на раздвиженост, последвана от възглавниците на дивана.

Използвахме естествената колона, за да прикрепим за нея телевизора, обърнат към голямото и удобно канапе.

Спалнята

В спалнята отново е заложено на класическото бяло в комбинация с черно и сиво. Ламинатът е много тъмно дърво, допълнен от красив тапет зад леглото. Окаченият елемент от гипсофазер с вградено осветление разчупва стаята и я озарява. Допълнихме обзавеждането с дълъг пухкав бял килим, в който да заровиш крака сутрин.

Автор: www.acherno.com
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , , , , , , ,
Категория: Интериорен дизайн | Няма коментари »