Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Оригинални поставки за вино

Дом и градина; февруари 8, 2010 – 11:58 am - Категория: Мебели и обзавеждане, Направи си сам

Хрумвало ли ви е сами да си сковете поставка за вино? Ако сте сръчни и обичате да майсторите подобни неща със собствените си ръце, не би ви отнело много време. Преди да започнете обаче, вижте какви интересни идеи открихме в сайта www.racksfullofwine.com. Там се предлагат само ръчно изработени поставки за вино, уиски и текила. Създателите им твърдят, че производството им е екологичен процес, тъй като за него се използва материал само от дървета, които са приключили своя жизнен цикъл.

Оригинална поставка за вино

Тъй като всяка поставка е уникална, ако сега посетите сайта, най-вероятно няма да срещнете точно тези продукти, които ви показваме. Ще видите обаче други интересни предложения, чиято цена варира в границата 30 – 550$. Не знаем колко реални продажби има, но това може би е добра идея за бизнес от дома.

Поставка за три бутилки вино

Искахме да ви покажем тези поставки за вино не само заради оригиналната им визия, но и най-вече, защото всеки може лесно сам да си направи подобна. Това е декорация, която сама по себе си е част от природата и затова ще се съчетае идеално с битовата обстановка на вилата, в механата, дори в дома. Можете лесно да се снабдите с материал като просто излезете на разходка в гората. Ще останете впечатлени колко подходящи за целта форми е създала природата. От там нататък оставете въображението да ви води. За да завършите творението си можете да обелите кората и да боядисате с безир, лак или байц. Ако решите да оставите естественият цвят на дървото също няма да е грешка. Добра идея е да използвате за декорация сухи цветя и листа.
Един коментар за “Оригинални поставки за вино”

  1. Андон каза:

    В този сайт http://www.martstudio.eu в раздела аксесоари от ковано желязо има изобилие от поставки за вино с най -причудливи форми ,способни да задоволят и най изтънчения вкус.Разгледайте може да има и нещо спецзиално за вас

Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , ,
Категория: Мебели и обзавеждане, Направи си сам | 1 Коментар »