Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Оригинална стойка за iPad и не само

Дом и градина; юли 17, 2010 – 8:13 am - Категория: Направи си сам

Ако притежавате iPad сигурно ви се е случвало да търсите подходящ начин да го поставите на бюрото си, така че да седите удобно облегнати назад докато гледате някой филм. Тук ще ви покажем едно оригинално решение, което се появи в Интернет именно под формата на стойка за iPad. Разбира се тя може да се използва като поставка за дигитална рамка, снимка и т.н. Важното е, че идеята е практична и лесна за реализиране от всеки.

Освен, че стойката е практична, външният й вид подхожда на деловата атмосфера в офиса. Погледната отпред дори изглежда доста стилно. Можете да изберете моливи и ластици, които да са в тон с бюрото или с други аксесоари. Ако държите стойката да изглежда, точно както на снимките тук, не е проблем да използвате същите моливи. Лесно ще ги намерите у нас. И не на последно място – може би най-хубавото нещо на тази стойка е цената й, която при всички случаи е символична.

За да направите сами тази стойка ще са ви необходими 6 молива и 4 ластика. Когато поставяте ластиците се постарайте връзките да станат здрави. Това е важно за стабилността на стойката. В последствие може леко да коригирате височината и съответно наклона. Важно е също да спазите посоката на всеки от моливите. Ето как трябва да изглежда крайният резултат.

Използвани са материали от http://www.geeky-gadgets.com
Един коментар за “Оригинална стойка за iPad и не само”

  1. Мариан каза:

    В нашата фирма продаваме фабрични стойки за таблета но това предложение ме възхити!
    Поздравления!

Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , , , ,
Категория: Направи си сам | 1 Коментар »