Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Обзавеждане за спални от Calligaris

Дом и градина; февруари 3, 2010 – 10:37 am - Категория: Мебели и обзавеждане, Спалня

Италианската компания за мебели Calligaris е създадена преди близо 90г. Днес тя се управлява от г-н Alessandro Calligaris – трето поколение от фамилията в семейния бизнес. Марката е символ на висок професионализъм и етика, а прдуктите се продават успешно в над 60 страни от цял свят сред които е и България.

Спалня Calligaris

Продуктовата гама на Calligaris обхваща обзавеждане за спални и трапезарии, мека мебел и аксесоари. Повечето от тях са създадени по проекти на едни от най-прочутите италиански дизайнери, чиито услуги компанията ползва.

Представяме ви мебели от последната колекция на Calligaris, посветена на обзавеждането на спални. Това са модерни и стилни решения, които правят впечатление със семплите си форми. Създават приятна атмосфера с много свободно пространство, където можете да се насладите на уют и комфорт.

Спалня Calligaris

Спалня Calligaris

Спалня Calligaris

Спалня Calligaris

Спалня Calligaris

Обзавежда за палня Calligaris

Обзавежда за палня Calligaris

Повече информация за мебелите Calligaris можете да намерите на техния WEB сайт
Един коментар за “Обзавеждане за спални от Calligaris”

  1. обзавеждане за спалня каза:

    На всеки в даден момент от живота си му се е налагало или ще му се наложи да купува мебели за своят дом и е добре преди това вече да имаме някакъв план, какво да търсим.Иначе по магазините такова разнообразие че единственото което можеме да направим е да се шашнем и да купим неща които няма да си отиват на нищо.Важно е стените, вратите и мебелите да бъдат в един стил, да помислим и за декорациите.Лично на мен ми е доста приятно да обзавеждам и да измислям мебели.Тук виждам уникални комбинажии дори си харесах една страхотна ракла.Благодаря за снимките.

Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: ,
Категория: Мебели и обзавеждане, Спалня | 1 Коментар »