Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Мебели, пестящи пространство

Дом и градина; юни 4, 2010 – 8:52 am - Категория: Мебели и обзавеждане

В наши дни модерният човек често страда от липсата на пространство. От една страна причина за това са многобройните мебели и електроуреди, които сме свикнали да ползваме в ежедневието си, а от друга икономически фактори, които принуждават многочленни семейства да живеят в маломерни жилища. Въпреки това повечето хора харесват жилищата си и биха предпочели да ги реновират и оптимизират, вместо да ги заменят за по-големи.

Прекрасна възможност да направите дома си по-просторен и функционален е като го обзаведете с мебели, пестящи пространство. В действителност такива решения съществуват не от днес, но рядко можеше да се види подобна мебел, която наред с това, че е компактна и многофункционална е и удобна за ползване и практична. Вижте какво имаме в предвид.

Clei е италианска компания за производство на мебели, известна със своите иновативни проекти. Особено голяма популярност напоследък добива тяхната колекция трансформиращи се мебели, пестящи пространство (space savers). Те се отличават както с функционалност, така и с уникален и приятен за окото дизайн. Вижте колко е лесно да настаните гостите на удобна спалня, която пада от стената или е скрита в гардероба. Ако не разполагате с достатъчно място в детската стая, може би именно тези детски легла са перфектното решение за вас. Те се сгъват и прибират за секунди без това да изисква особени усилия.

Клипчето, което виждате по-горе е заснето от реномираното онлайн издание за дизайн core77.com. В интервюто участва президента на американска компания (Resource furniture), която предлага на американския пазар мебелите на Clei. За съжаление у нас към момента италианската компания няма представители. За повече информация посетете www.clei.it.
Един коментар за “Мебели, пестящи пространство”

  1. Petio каза:

    Тези мебели са наистина много добри. Супер подходящи са за маломерните жилища, които се построиха през последните години у нас…. Спалня в гардероба – супер! Браво!

Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , , , , ,
Категория: Мебели и обзавеждане | 1 Коментар »