Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Модулен хладилник от четири части

Дом и градина; ноември 11, 2009 – 11:31 am - Категория: Кухня и трапезария

flatshare111

Модулен хладилник

Една от най-големите компании производители на бяла техника, Електролукс проведе през 2008 година конкурса – Electrolux’s Design Lab. В него са взели участие множество иновативни решения на уредите, които използваме в ежедневието си – хладилници, перални и печки. Целта на компанията е била да награди най-екстравагантното решение, което да е и приложимо в практиката. В днешно време ежедневието ни е забързано и стресиращо, въртящо се около работа, деца, пари и други фактори на съвременния човек. Всяко едно улеснение на натоварения ни живот е като глътка свеж въздух за нас. Затова и фирмите за техника излизат все по-често с нови решения, които да улеснят семейството в неговият бит.

Стефан Бухбергер (Stefan Buchberger) направи редизайн на хладилник на компанията, за да вземе участие в конкурса на Електролукс. Неговият редизайн привлече вниманието на жури, участници и гости на конкурса. Освен футористичната си външност, уреда впечатлява и с нови възможности и функции, които може да се използват ефективно. Хладилникът е на базата на пъзел, състои се от отделни части, модули, които могат да се разменят и да се подреждат, както се хареса на собственика. Един вид може да имате различен хладилник всеки ден. Стига разбира се да ви се занимава всеки ден да махате и слагате продукти, да разглабяте и сглабяте.

Всеки модул е с различен изглед, т.е. външните обвивки са различни, за да придава по-голяма индивидуалност на уреда, а оттам и на вашият дом. Почистването става лесно и бързо, както при друг хладилник, а един голям плюс е, че по-тъмните цветове на отделните модули трудно се зацапват.

flatshare21

Модулен хладилник

Заради възможността на модулите да се разглабят, ако се налага да се пренесете в ново жилище това става лесно, бързо и удобно и не е нужно да си наемете фирма, която да ви прекара уреда в новият дом. Също така можете да използвате всеки отделен модул като своеобразен багажник и да пренесете и част от своя дом, която може да се събере в тях. И един по един да пренесете модулите в новото жилище.
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , ,
Категория: Кухня и трапезария | Няма коментари »