Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Нова мода в обзавеждането: маса-аквариум

Дом и градина; февруари 24, 2010 – 12:15 pm - Категория: Мебели и обзавеждане

Все по-често се натъкваме на интересни и необикновени комбинации на аквариуми с различни мебели. Разбира се за тази нова тенденция отново виновни са дизайнерите. Те съчетават умело красиви аквариуми с всякакви елементи от обзавеждането, като бюра, маси, мивки, дори канапета и тоалетни казанчета. Вече ви показахме една много интересна концепция, която нарекохме Цветна водна отмора за очите и в банята

Холна маса - аквариум

Стилна холна маса - аквариум

Акваристиката е любимо хоби за много хора и затова тези необикновени идеи бързо намират свои почитатели. Освен, че аквариумите сами по себе си са много красиви, те променят облика на помещение, като внасят в атмосферата живот и настроение. Идеята за комбинирането им с елементи от обзавеждането е не само оригинална, но и доста практична, защото по този начин се пести място. Вижте едни от най-добрите и впечатляващи маси-аквариуми.

Маса - аквариум от Midwest Tropical

Маса - аквариум от Midwest Tropical

Повече от 30 години американската компания Midwest Tropical изработва аквариуми и всякакви вътрешни аква-съоръжения. Масата за кафе е един от най-забележителните продукти. Оборудвана е с всичко необходимо – осветление, помпичка, нагревател, декоративни растения и т.н. Остава само да пуснете декоративните рибки и да се наслаждавате. Цената и е 569$.

masa-akvarium1

И още...

Това е друго интересно предложение на британската компания  Clear Seal. Ъглите се заоблени и сама по себе си масата е с много приятна визия. Цената и обаче е доста по-висока – около 1000 паунда в зависимост от размерите.

Направи си сам

Направи си сам

Ако масите по-горе ви се сториха прекалено скъпи, но идеята ви допада, можете да помислите за решение в стил “направи си сам”. На снимката по-горе виждате подобно решение, което не е толкова сложно да направите и сами, стига да имате богато въображение и желание.
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , ,
Категория: Мебели и обзавеждане | Няма коментари »