Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Много топлина в малко пространство

Дом и градина; април 12, 2011 – 7:46 am - Категория: Преди и след

Този малък кокетен апартамент имаше нужда от освежаване. За да се превърне в нещо ново и напълно различно, решихме да го боядисаме в ярки и весели цветове. Да придадем нотка на закачливост и да поканим доброто настроение. Тъй като настоящото разположение на помещенията не беше подходящо за плановете ни, наложи се да поразместим. Обединихме кухнята и всекидневната, което позволи обособяването на една нова стая.

Светлозеленият ред шкафове послужи за акцент в кухненското обзавеждане и същевременно идеално се съчета с възглавниците на столовете. Решихме са усвоим и балкона, за да направим всекидневната просторна и удобна. За спалнята предложихме много романтична визия. Разположихме гардероба в ниша, за да не се натрапва и да не заема допълнително място. Стената зад леглото изпъстрихме с рози на златист фон. Така всяка сутрин ще бъде вълшебна, когато слънчевите лъчи попаднат върху цветната приказка и я накарат да заблести.

Най – много се постарахме с детската стая, издържана в зелено и оранжево. Малкото детенце, което ще расте в нея, има нужда от собствено място, в което да се чувства най – приятно. Затова създадохме за него едно малко кралство, в което има всичко – вълшебна лампа – самолет, коли и купища играчки. Добавихме и бюро, на което сега да реди войниците, а по–късно да учи уроците.

А в банята заложихме на простотата – само най – необходимото. Нарушихме общия тон с няколко срамежливи цветчета, плъзнали по стената. Ей така, за разкош !

Автор: www.acherno.com
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , , , , , ,
Категория: Преди и след | Няма коментари »