Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Внесете лятно настроение в дома през зимата

Дом и градина; ноември 9, 2009 – 8:42 pm - Категория: Интериорен дизайн

lush-summer-louisville-kentucky-1600x1200Изпитвате ли носталгия по топлото време и летните дни, изпълнени с толкова живот? Зимата чука на вратата, а на вас ви се иска вечно да е лято? Тогава направете есенен ремонт, като вкарате малко свежи цветове като жълто – за слънцето, което ви зарежда с енергия и живот и зелено – за свежа трева, ухаещи на лято дървета, спокойна разходка сред природата. Тази комбинация от цветове ще ви зареди с енергия и едновременно ще донесе спокойствие, тъй като зеленото е доказано, че успокоява сетивата. Така ще имате едно “лятно” жилище през дългите и депресиращи зимни дни, докато слънцето отново ви зарадва с усмивката си и лятото навлезе във владенията си.
Как точно да доведете лятното настроение у дома?
1. Пребоядисайте стените в жълти или зелени нюанси. beautiful-girls-bedroom-furniture-3Цветовете може да са в различни вариации, от нежно жълто, до тъмна охра или от светло зелено до маслинено. Можете и да направите комбинация между два цвята. Подовата настилка непременно трябва да е ламинат, паркет или някаква друга дървено-подобна. Ако нямате възможност да поставите такава подова настилка, може да се задоволите с килим в тон със стените.
2. Ако пък смятате, че зеленото и жълтото са прекалено смели цветове за вашият дом, може да декорирате жилището си с мебели в тези цветове, така е по-добре, защото ще можете да ги смените, когато пожелаете.
3.В тези моменти на тежка финансова криза може би нямате възможност да направите основен редизайн на дома си, но modern-kitchen-cabinets-miro-yellow-582x388много ви се иска да не оставяте и тази зима домът си сив и безличен. Затова ви предлагаме едно допустимо решение от гледна точка на финансовото ви състояние. Направете нова тапицерия на възглавниците си в жълто и зелено, вземете си няколко евтини, но стилни аксесоари, които биха украсили жилището ви и ще внесат свежест и индивидуалност. След такава промяна, няма да познаете домът си.
Лятото отдавна си замина и докато следващото ви зарадва с присъствието си, ще минат доста месеци, които ако самите вие не “оцветите” няма кой да го направи за вас. Създайте си лятно настроение през зимата и вижте колко бързо ще отлетят подтискащите дни.
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , , , ,
Категория: Интериорен дизайн | Няма коментари »