Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Ще навлязат ли лодките в кухненското обзавеждане

Дом и градина; юни 8, 2010 – 9:14 am - Категория: Кухня и трапезария, Мебели и обзавеждане

Звучи странно, но е напълно реално скоро лодките да станат често срещан елемент от кухненското обзавеждане. От началото на годината тази идея се анонсира поне от две компании, лидери в областта. Може би причината за подобно хрумване е, че лодките са символ на висок стандарт на живот. Или просто формата е плавателен съд подхожда на кухненския интериор? Преценете сами.

Кухнята от AR-TRE

Кухненска маса с формата на лодка от AR-TRE

На изложението за мебели Милано 2010 италианската компания AR-TRE привлече интереса на посетителите с своята иновативна идея за кухненска маса с формата на лодка. Освен нестандартен обаче, дизайнът е изключително стилен. Овалните форми, комбинацията на материали и цветове придават усещане за съвършенство и лукс. Освен маса за хранене, тази необикновена кухненска мебел е оборудвана и с керамичен плот за готвене. Най-вероятно има още доста интересни неща около концепцията, но за съжаление на сайта на италианския производител няма никаква информация по темата. Ще кажем само още, че масата-лодка е със сравнително големи габарити и не е подходяща за малки кухни.

Кухня Ално с формата на лодка

Marecucina е името на тази забележителна кухня с форма на лодка от Ално. В сравнение с масата на AR-TRE, тази е още по-дълга, но тук освен керамичен плот за готвене са включени кухненска мивка и не малко шкафове. Всички детайли, както по отношение на дизайна, така и в изработката са изпапани до съвършенство.  Marecucina е много повече от концепция. Както се отбелязва на сайта на производителя Ално, тя е гордост и емблема на компанията.

Кухня Ално с формата на лодка

Още много компании изненадват света със своите оригинални и иновативни решения. Вече ви показахме Кухни от бъдещето и “Сърцето на дома” – от Електролукс. Само бъдещето ще покаже дали тези концепции ще се наложат. Едно е сигурно – предстои революционна промяна на кухненския интериор и кухненското оборудване и съвсем скоро кухните ще изглеждат по коренно различен начин. Очакват  ни много интересни дни.
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , , , , ,
Категория: Кухня и трапезария, Мебели и обзавеждане | Няма коментари »