Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Личен Кредитен Съветник в помощ на онлайн потребителите

Дом и градина; август 9, 2011 – 12:26 pm - Категория: Практични съвети

За да си позволим ново жилище, ремонт или пък ново обзавеждане, когато не разполагаме с достатъчно налични средства, търсим подходящ за нуждите ни потребителски или жилищен кредит.

За потребителя е доста трудно да се ориентира кой е най-подходящия кредит за него в “морето” от предложения.

С цел да съветва на разбираем език потребителите в онлайн пространството, относно ползването на различни кредитни приложения, вече е факт първият по рода си безплатен интерактивен кредитен съветник http://www.loanadvisor.eu

Личен кредитен съветник

Потребителят може в удобно за него време, без да посещава офис на банката, да се консултира за най-изгодното и най-подходящото за нуждите му финансиране, да разиграе различни варианти и да вземе решение за следващите стъпки.

http://www.loanadvisor.eu дава възможността на потребителя свободно да провери оптималната сума, с която банката може да го финансира. Освен това, може да се информира за Годишния процент на разходите (ГПР), спрямо размера на желания кредит или месечната вноска, която може да изплаща, както и да се запознае и сравни подробно параметрите на предлаганите кредитни продукти.

Целта на създателите на Личен Кредитен Съветник е да оптимизират необходимото време за избор на кредит в онлайн пространството. Посредством “Кредитен компас”, потребителят бързо и лесно се ориентира сред множеството предлагани продукти.

Кредитен съветник

Специално разработеният калкулатор на платежоспособността изчислява максималната сума, с която банката може да финансира потребителя, според зададените от него критерии. Посетителят е напътстван във всяка негова стъпка от помощни текстове и речник, който тълкува банковите термини на разбираем език. Анимираният кредитен съветник представя функционалностите на онлайн приложението по интерактивен и забавен начин.

Кредитен калкулатор

Желаещите могат да се възползват от удобството да кандидатстват онлайн за всеки кредитен продукт, предлаган от Alpha Bank. В случай, че кандидатът получи предварително одобрение, ще бъде поканен да посети избрания от него офис на Банката, където да финализира процеса с подписване на подготвените документи.
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , , , , , , , ,
Категория: Практични съвети | Няма коментари »