Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Капучино с канела

Дом и градина; май 17, 2011 – 7:09 am - Категория: Интериорен дизайн

Искахме да превърнем този апартамент в нещо специално. Лайтмотивът, който избрахме, беше „капучино с канела”. Затова съобразихме цветовата гама и атмосферата с него. Всички тонове са много нежни, близки един до друг и ненатрапващи се. Комбинацията им създава уют и излъчва топлина.

Капучино с канела

Изградихме частична стена, изграеща ролята на параван, зад който скрихме кухнята. Така не нарушихме цялостта на преходното помещение, но същевременно обособихме всекидневната. Естествено преобладават ваниловите и канелени нюанси –сякаш можеш да ги усетиш във въздуха.

Всекидневната

Всекидневната обзаведохме с много модерните напоследък мебели с гланцови повърхности. Едновременно изискани и красиви. Удобното канапе допълнихме с ниска холна маса и симпатичен кръгъл килим, отново в бяло. Големите прозорци изпълват помещението със светлина.

Всекиднвената

Тъй като трябваше да разположим антрето в дълъг и тесен коридор, се спряхме на няколко семпли, но ефектни елемента. Задължителното огледало, няколко реда закачалки, разположени един под друг и разчупена етажерка, която да побере всички онези неща, които трябва да намерим бързо преди да излезем. Гардеробът в дъното остана да побере всичко останало.

Коридорът

За нашите клиенти остана удоволствието да се върнат след дълъг и изморителен ден в приказния си апартамент, да забъркат топла шоколадова напитва с канела и разположени на канапето да си отпочинат.

Спалнята

Проектът

Източник: www.acherno.com

 
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , , , , , , ,
Категория: Интериорен дизайн | Няма коментари »