Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

За любимата котка

Дом и градина; февруари 18, 2010 – 10:36 am - Категория: Любопитно

Замислете се, какво най-много обича да прави вашата котка. Да се качва нависоко по мебелите? Да си точи ноктите по дивана? Да си играе с цветята? Нищо необичайно – това е начинът на живот за котки, отглеждани в домашна обстановка. Но все пак, какво можете да направите за да спасите мебелите си? Ето няколко решения:

Първият и най-лесният начин е да се разделите с любимеца си. Най-вероятно тази опция вече отпадна.

Друг начин е да се опитате да го възпитате. Резултатите обикновено са краткотрайни. Не само защото котките имат особен характер, но  и защото вие не сте професионален дресьор.

Най-доброто, което можете да направите е да приемете навиците на котката си за нещо нормално и да създадете условия за това те да не вредят на дома и обзавеждането. Ето какво решение предлагат от pettreehouses.com.

Къщички за котки

Къщички за коткиПредприемчивите американци Шели и Джо изработват ръчно уникални кътчета за котки и ги продават през Интернет. Интересната идея им е хрумнала, след като не са намерили подобен продукт по магазините и решили сами да изработят такъв.

Щастлива и далеч от мебелите

Щастлива и далеч от мебелите

Всеки кът е уникален. Основното дърво е естествено, а листата са изработени от синтетичен материал. Къщичките, които са подходящи и за малки кученца са от кедър. Веднага ще ви направят впечатление специалните платформи, където котките обичат да се излежават. Те са покрити с плюш и служат за точене на ноктите.

Многоетажен кът на колелца без къщичка

Многоетажен кът на колелца без къщичка

За съжаление тези продукти се предлагат само в Щатите. Освен това цените им са доста солени – от 200$ до към 800$. Идеята обаче е оригинална. Можете да заимствате и да се опитате сами да изработите подобен кът за вашия домашен любимец.

Перфектният кът за котки

Перфектният кът за котки
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , ,
Категория: Любопитно | Няма коментари »