Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Един наистина топъл апратамент

Дом и градина; юли 22, 2011 – 7:41 am - Категория: Интериорен дизайн

С този наш проект ще представим онова, което в момента е модерно в интериора – нещо мъничко тук, нещо мъничко там и домът се преобразява като с магическа пръчка. Искахме всичко в този апартамент да изглежда максимално натурално. Избрахме мебели, имитиращи дърво и естествен паркет за основните помещения – трапезарията и хола.

Един наистина топъл апартамент

Във всекидневната е изградена камина, за да носи уют и спокойствие на обитателите на дома и техните гости. Облякохме стената, в която е вградена, с дърво, за да се впише в цялостния интериор.

Всекидневната

Всекидневната

Основен акцент се пада на вграденото осветление. То е поставено в допълнително изградени арки, както и в тавана. Напоследък то е особено предпочитано, защото дава ново звучене на помещенията и раздвижва линиите.

Трапезария

Преходът към кухнята е плавен. За нея е избрана друга настилка – плочки, за да може да се почиства по-лесно. Мебелите са издържани в същия стил с лека закачка в жълто под формата на две вратички, които да разчупят композицията. Същият цвят може да бъде открит във възглавничките на столовете и лампионите.

Много често тези съчетания са трудно постижими с мебелите, които могат да се намерят в магазините. Това налага индивидуално проектиране, но гарантира уникална визия на дома. В такъ в случай е най-добре да се обърнете към интериорен дизайнер, който ще може да предложи оптималното решение и същевременно ще предотврати появата на кич ако такава е тръгнала да се промъква в собствените ви проекти.

Преход от всекидневната към кухнята

В кухнята е добавен един функционален плот, който може да се използва за бар или за работно място.

Кухнята

Ако имате съмнения относно цветовете, заложете на светлите тонове и ограничете комбинирането им до не повече от три. В настоящия проект основно е бялото, допълнено от жълто , бежово и цвета на естествено дърво. Както може да се види, нищо не е преувеличено и е наложена хармония във всичко.

Автор: www.acherno.com
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , , , , , , ,
Категория: Интериорен дизайн | Няма коментари »