Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Десет невероятни спални чувала

Дом и градина; декември 29, 2009 – 9:17 am - Категория: Любопитно

image0044

Цял спален чувал

Почивката сред природата е прекрасен начин да се разтоварим от ежедневието и да се заредим със свежи сили. Ако обаче решите да пренощувате под звездите, трябва да се подготвите, за да не останете неприятно изненадани от капризите на времето. Разбира се всичко зависи от сезона, но ако времето е по-хладно задължително вземете с вас спален чувал. Цените им започват от 15-20лв., а форми и модели се оказа, че има много. Вижте най-невероятните спални чували.

1. Да подремнем в търбуха на Мецан

bearsleepingbag

В кожата на мечка гризли

Уплашете близките си или приятелите, с които лагерувате в гората. Този спален чувал е измислен от Ейко Ишизава. Дизайнерът казва, че не носи никаква отговорност, ако някоя мечка се опита да ви нападне или пък ако заблуден ловец ви хареса за трофей за над камината си.

Редно е в магазина, където се предлага този артикул продавача трябва да окачи табела: “Не купувайте този спален чувал!!!”. Толкова е сполучлив като имитация.

2. Спален чувал Таунтаун

tauntaun_sleeping_bag

Спане в стомаха на смъртоносния Таунтаун

Този спален чувал е бил замислен като първоаприлски подарък от сайта thinkgeek.com, който ги продава, но в последствие са започнали да ги продават и през останалото време на годината. Ако искате да сте част от невероятната епопея за междузвездните войни и героите на Джордж Лукас, то това е точно за вас. С помощта на голям назъбен цип вие попадате в мекичко, безопасно легло в корема на смъртоносното гущероподобно.

3. Спален чувал за космонавти

sleeping_bag_Suits_thumb

За любители космонавти 🙂

Спалните чували за страхотни, но не мразите ли това, че трябва да излезете все някога оттам? Сега вече може да прекарате целия ден в този нов вид спален чувал, който е във вид на космонавтски костюм. Може да се разхождате с него, където пожелаете.

4. Спален чувал за богаташи

oxygendetoxsleeping_bag

Лековития спа спален чувал

Този супер скъп спален чувал с цена близо 5000 $ предоставя на своите собственици екстри като сауна, масаж с водни струи и дори кислородна мъгла, която насища тялото с повече кислород. Този спален чувал е повече от мини спа. Освен това притежава система за детоксикация. Така докато спите в него, тялото ви получава невероятни грижи, а вие се събуждате със свежи сили и заредени с енергия. Процедурите на спалния чувал могат да помогнат за регулиране на кръвното налягане, при болестите на черния дроб, както и за производството на червени кръвни телца.

5. Стани Джаба Хатянина

Jabba_sleeping_bag_thumb

Малко грозен, но ефикасен

Този ужасно изглеждащ (поне за мен) костюм може да се използва далеч по-добре като спален чувал. Само помнете да си извадите главата отвън преди да заспите.

6. Спален чувал капсула

Спален чувал капсула

Спален чувал капсула

Тази измишльотина представлява всъщност надуваема дреха с две предназначения. Идеята е да се носи през деня като обикновено облекло, а през нощта да бъде перфектният спален чувал. Не се знае обаче доколко ще бъде впечатлен партньора ви, когато трябва да се мушнете в чувала.

7. “Гол” спален чувал

naked_sleeping_bag_thumb

Интересни спални чували за млади двойки

Този спален чувал пристига с голо изображение на вашето тяло от двете страни. Създаден е от дизайнера Алояна МакКева, за да помогне на новите младоженци да се опознаят по-бързо.

8. Спален чувал Какавида

cocoon_hanging_Sleeping_bag_thumb

Спален чувал и палатка в едно

Този спален чувал е проектиран специално за убежище при спешни случай, но не виждам причина, защо да не може да се ползва и при нормален къмпинг. Вместо да носите палатка и спален чувал, може да вземете само този спален чувал, който може да изпълни ролята и на палатка, и на спален чувал.

9. Спален чувал за лаптоп

laptop_sleeping_bag_thumb

Наптоп

Както повечето компютърни инженери, сигурно и вие се тревожите през студените нощи дали лаптопа ви няма да се развали от студа. Сега вече няма да имате тези грижи, защото можете да поставите машината си в този наптоп или лаптоп спален чувал.

10. Кучешки спален чувал.

doggy_sleeping_bag_thumb

Спален чувал за кучета

Ясно е, че кучетата си имат козина, която ги топли и за тях няма опасност да изстинат. И все пак – защо да не поглезите домашния си любимец? Може да му хареса.

източник
2 Коментара за “Десет невероятни спални чувала”

  1. pgplamen каза:

    Супер чували

  2. Campingrocks.bg каза:

    Последният спален чувал – кучешкия спален чувал е на Coleman, американска марка номер едно за къмпинг оборудване в САЩ. На сайта http://www.campingrocks.bg може да намерите голямо разнообразие от спални чували на Coleman, но за сега имаме само за хора. За домашните любимци ще трябва да измислим нещо скоро!

Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , ,
Категория: Любопитно | 2 Коментара »