Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Десет луди идеи за барбекю

Дом и градина; ноември 8, 2009 – 7:03 pm - Категория: Градина

Дали ще е сочна пържола или пикантна свинска наденица, всички обичат да си правят барбекю. Дори вегетарианците се наслаждават на вкуса на препечените чушки. Предлагаме ви няколко остроумни идеи за барбекю, измислени в добрата стара Англия. В САЩ вече са полудели по тях.
Барбекю локомотив
Ако разполагате с 10 000 паунда, които бихте похарчили, каква по-добра инвестиция от това да си купите този вид ръчно построено барбекю, което е идеално за кухнята дори и идва с маса и столове.

locomotivebbq2-300x2151

Барбекю локомотивБарбекю USB
Свързвате 3.0 портовете на USB-то към стоманена чиния и ги свързвате с жичките, така че мощността да се превърне в електричество и да нагрее грила. И така, след 18 часа ще можете да опечете тънко парче бекон, което е годно за ядене. Свежа идея все пак. И компютъра все още работи. Бонус.

usbbbq-300x1901

USB барбекю

Барбекю бъчва Приветствайте гения, чиято идея е да среже бирена бъчонка наполовина и да я превърне в барбекю. Не е най-добрата идея в този списък, но тъй като е иновация, тя заема достойното си място в него.

kegbbq-300x300

Барбекю бъчва

Барбекю Магнум
Приготвянето на бургери никога не е изглеждало толкова опасно. Но не се притеснявайте, единственото нещо, което можете да гръмнете с този огромен пистолет, е храната. Допълнителен бонус ще е, ако изплашите един или двама приятели.

magnumbbq-300x225

Магнум барбекю

Барбекю Чопър /Chopper/
Това барбекю е произведено специално за ресторанта RUB в Ню Йорк. Решите ли да го покарате в малко градче без означения няма да имате проблеми.

chopperbbq-300x2001

Чопър барбекю

Кралят на всички барбекюта
Може и да ви изглежда като циганска каручка претрупана с какво ли не, или пък на микробуса, в който се събират всякакви парчета старо желязо, но всъщност това барбекю е последна дума на техниката. То включва горелка на пропан, която може да накара да заврат 20 галона със студена вода за пет минути. Главната камера може да опече до 100 пилета, всяко по около два килограма, които стигат да нахранят 350 души. Също така, това барбекю има сателитно радио, сателитна телевизия, DVD плейър и още редица елегантни, съвременни приспособления, които се захранват със слънчева енергия.

kingbbq-300x1731

Всичко в едно или кралят на всички барбекюта

Барбекю двигател на мощна кола
Петролните компании определено ще оценят тази изработка. Стийв Баркър е отговорен за този звяр, за чиято изработка са използвани части от истинска кола, за да се получи този краен резултат на барбекю, наподобяващо двигател V8. А най-добрата част е, излиза пушек от ауспуха.

musclecarbbq-300x199

Барбекю двигател

Барака барбекю
За любителите на барбекюто, които обичат да прекарват нощите си под открито небе, барбекюто с прикачена дървена барака за него е идеалното решение, което може би търсят. Макар, че логично може да ги наведе на мисълта, дали няма опасност от пожар.

bbqshack-300x154

Барбекю тип дървена барака

Ретро барбекю
Ако искате да обезсмъртите своята любима стара кола, защо не срежете предницата й и да я преустроите в грил? Изглежда доста практично като идея и всички части са ясно разбираеми и прости.

holdenbbq-300x225

Барбекю в ретро стил в този случай Holden

Барбекюто на бъдещето
Вероятно бихте харесали този вид барбекю, който поема основната работа по външното готвене. Слагате ястието, добавяте малко въглища и затваряте врата. Лесно.

futurebbq-300x1611

Поглед в стъклената топка или барбекюто на бъдещето
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , ,
Категория: Градина | Няма коментари »