Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Декорации за коледните празници

Дом и градина; декември 13, 2009 – 10:17 am - Категория: Коледа

white-christmas-tree-decorations

Елегантна бяла украса за коледното дръвче

Коледа приближава с всяка изминала минута! А вие сте заети с приготовления до последния момент. Някои от незабравимите атракции на коледното тържество са красиво опакованите коледни подаръци, както и сладкишите, които изпълват устата ви със слюнка още при вида им. Размяната на подаръци по Коледа е един чудесен начин да покажете любовта си.

Коледната украса е част от коледното тържество и ако тя е направена с желание, старание и вкус, би могла да донесе много приятни емоции, и весело коледно настроение. Ако не знаете как точно да украсите дома си за коледното събиране, а много ви се иска то да е запомнящо се, вижте няшите пердложения и съвети по-долу. Разгледайте също темите от категория “празници“. Там ще намерите “34 лесно изпълними идеи за коледна украса“, “Коледна декорация с дървени фигурки“, “10-те най-добри външни коледни украси“, както и рецепти за вкусни сладкиши, подходящи за празника.

candles-christmas-holiday-lg

Коледни свещи с дъх на джинджифил и канела, идеални за празника

• Поставете красиво украсено, не много високо коледно дръвче в стаята, където ще е събирането. Сложете захарни бастунчета и нанизи с пуканки като украса в стаята или на дървото.

• Ако искате нещо по забавно, украсете едно средно голямо коледно дърво с най-различни бонбони и сладкиши и обявете състезание за най-много събрани сладкиши от дървото вечерта на тържеството. Вижте “как да си направим сладко коледно дърво“.

174665

Няколко чорапчета в традиционните цветове на Коледа със захарни бастунчета, стоят разкошно върху шкаф или друга плоскост

• За да вдъхнете повече коледно настроение може да украсите стаята с мрежа от малки лампички, да запалите камината, ако имате или пък да сложите на няколко места ароматни свещи, чиито аромати подхождат на празника.

• Използвайки калиграфски шрифт, принтирайте няколко интересни коледни приказки, истории и поеми. За по-добър ефект използвайте пергаментова хартия. На всяка страница например може да съберете до четири коледни приказки. Страхотна идея за украса за коледно парти.

Коледна украса, вдъхваща топло коледно настроение

Коледна украса, вдъхваща топло коледно настроение

• Още една оригинална и все пак традиционна идея, е да закачите на различни места дълги чорапи, всеки надписан специално за някой гост и да ги напълните с красиво опаковани подаръци.

103003

Традиционните чорапи с подаръци

• Предварително се подгответе и изненадайте любимите си хора с коледна музика. Можете да потърсите в Интеренет коледни песни от различни краища на света. Ще бъде забавно да пуснете песни например от Китай или Япония.

Пожелаваме ви много весело настроение и приятни емоции за предстоящите празници!

Източници:
http://www.amazing-christmas-ideas.com
blog.dhgate.com
http://www.delish.com
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , , , ,
Категория: Коледа | Няма коментари »