Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Девет оригинални начина да направите детето си щастливо вкъщи

Дом и градина; ноември 14, 2009 – 10:55 am - Категория: Детска стая

Обичате да доставяте радост на децата и близките си, а освен това сте и страшно талантливи и майсторенето ви се отдава? Имате и доста свободно време? Тогава ви предлагаме няколко тематични детски стаи, за да зарадвате малки палавници и да им доставите удоволствието да попадат в истинско приключение всеки път щом прекрачат прага на стаята си. Съобразете се с това, което харесва дребосъка и направете стаята-мечта за него.

1. В покоите на принца/принцесата.

sl0306194c1xyj1

Стая замък


Този тип декорация е особено подходящ за по-малките деца /3-6 години/. Можете да преживявате всяка вечер невероятни приключения, четейки приказка на детето, вживявайки се в героите, за което ще ви помогне и стила на стаята. Фантастичният декор ще помогне на мъника да развие въображението си. Леглата тип Замък може да са две, като второто е на втори етаж, изместено малко над първото, така ще спестите и място, и ще направите чудесен интериор. Има място за детските книжки, вградено в самото легло, както и бюро, на което може да се забавлявате или ако е по-голямо детето да си пише домашните.

2. Стая-кораб

decorating-a-room3

Йо хо хо и един малък кораб

Ако вашето дете е влюбено в морето момче или момиче, и непрекъснато ви говори за морски битки, принцеси и други, то тогава този модел стая е само за него. Основните тонове са синьо и бяло, а големият тапет на кораб непременно ще напомнят на детето за безбрежното море. Можете да стигнете по-далеч като направите леглото във вид на кораб.

3. Поглед към Вселената

st2543__kidsroom4

Малка лична Вселена

Вашето съкровище е запленено от книгите и филмите с космическа тематика? Притежава сигурно всички излезли някога броеве на енциклопедии за космоса. Тогава няма начин да не се чувства щастливо сред своя собствена вселена, проектирана в детската стая. Мотивите върху стените и вратата ще му помогнат допълнително да си представи, че е на чужда планета и когато излиза от стаята си, сякаш ще се връща от друг свят. За да не стане прекалено тъмна детската стая, шкафовете са боядисани в бял цвят, така пространството се разширява оптически. Ако на тавана прибавите и специалното осветление, тогава ще имате прекрасен завършек със звездно небе.

4. Околосветско пътешествие

st2543__kidsroom2

Около света за...?

Децата, които обожават пътешествията и всичко свързано с географията, ще бъдат наистина запленени от този дизайн. Любовта им към света няма да угасне, а напротив ще пожелаят да научават все нови и интересни факти. Върху стените и вратите на гардероба има карти на света и специализирани рисунки.

5. Подводно приключение

Светът на капитан Немо

Светът на капитан Немо

Този проект ще се хареса на палавниците с афинитет към морската тематика или по-точно към подводните приключения, риби и растения. Цялото легло е направено като едно голямо сандъче за съкровища, а предната дъска на леглото успешно имитира дъска за сърф. Леглото освен това е и практично, защото в него основно може да се съхраняват вещите на малкото. Но разбира се, най-съществената част от цялата стая си остава украсата на стените и тавана, които украсени по този великолепен начин пренасят детето ви на дъното на океана, носещи му сънища, изпълнени с подводни приключения.

6. Този див, див Запад

Поздрави, Бледолики

Поздрави, Бледолики

Няма начин, ако имате момче, то да не харесва по динамичните филми, и ако те са свързани с индианци и шерифи, с остри очи, то тогава тази стая е точно в негов стил. Самият проект изобщо не е сложен, всичко се концентрира в балдахина леглото, който наподобява индианска шатра. Останалите аксесоари – старинния стол, рисунките по стените, допълват идеално внушението.

7. Приказната страна на феите

В страната на феите

В страната на феите

Само за момичета! Вашата малката девойка харесва всичко приказно, това е един нормален етап от развитието на детето. Затова доставете й още повече удоволствие, като я обградите с любимите и приказни герои у дома. Нека я гледат от стените, а леглото да е цветната чашка, в която спят феите.

8. Част от природата

За природолюбители

За природолюбители

Малките еколози ще се чувстват идеално в така проектирана стая. Проекта включва, както живи растения, за които да се грижи детето, така и много книжки, свързани с природата, нейното изучаване и опазване. Има много лавици и чекмеджета, където могат да си държат личните вещи, както и специална дъска, на която могат да си слагат важните задачи и нови открития, свързани с околния свят. Изчистен и едновременно с това интересен дизайн.

9. Слънчева стая

child-room-thumb2675958

Слънчо у дома

Идеално място за учене и игра. Часовникът, който имитира слънце ще помогне на детето ви по-лесно, бързо и забавно да научи часовете. Масичката и леглото съдържат множество чекмеджета, в които може малчугана да си прибира играчките и рисунките, които е създал. Всичко е в разкошен жълт цвят, който не дразни очите, а носи настроени, както на детето, така и на мама, и тати, особено през дългите зимни дни, в които разходките са сведени до минимум.
2 Коментара за “Девет оригинални начина да направите детето си щастливо вкъщи”

  1. опаковка каза:

    Невероятно! Направо страхотно! 🙂 Силно впечатлена съм..

  2. иван стоянов каза:

    Страхотни са и много оригинални!

Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , , ,
Категория: Детска стая | 2 Коментара »