Абонамент за свежи идеи за дома и градината
cat_ID; ?>
">

Вариации в кафяво

Дом и градина; юни 1, 2011 – 7:49 am - Категория: Интериорен дизайн

Този апартамент е кафяв. Вероятно мнозина биха изразили недоволство, но трябва да видите какво може да се постигне с нюансите. Кафяв е лайтмотива, но пресътворен в различни комбинации и вариации. За да има разнообразие и красота.

Кухня в кафяво

В кухнята поставихме бели шкафове, допълнени от малки бели лампи, спускащи се от бялото пано над столовете с бели възглавници. Всичко е само привидно, за да позволим на тъмното дърво да се промъкне незабелязано в етажерката на стената , в кантовете на шкафовете и в трапезната маса.

Кухня в кафяво

Холът се явява естествено продължение на кухнята. Макар разположени в преходна стая, те съществуват самостоятелно и позволяват по-рационалното разпределение на апартамента.

Тук отново ще бъдете обгърнати от топлото какаово, обхванало стените и дивана. Паната в тавана са допълнени с множество лампи, разпръскващи светлина из цялото помещение. Пухкавият килим е перфектно съчетан с останалите цветове, а шарките му перфектно кореспондират с нетрадиционните заоблености на поръчковия диван.

Хол в кафяво

Допълнителен акцент е и апликацията с дървото, което изниква по стената и придава завършеност на помещението.

Хол в кафяво
В спалнята заложихме отново на изчистените форми. Обзаведохме семпло и поставихме само най-необходимото. За да създадем приглушена светлина, предразполагаща към романтика, поставихме окачен таван, в който скрихме множество лампи. Допълнихме осветлението и с нощни полилеи, спускащи се от тавана.

В цветово отношение следвахме концепцията – поставихме тапет в шоколадово на стената зад спалнята. За гардероба се спряхме на комбинацията на дърво с бели гланцирани повърхности.

Спалня в кафяво
В банята акцентът се падна на релефните плочки, които пресичат стените. Оборудвахме помещението с изчистена санитария от бял порцелан и хром.

Баня в кафяво

Автор: www.acherno.com
Вашият отговор по темата:

Current month ye@r day *

Етикети: , , , , , , , ,
Категория: Интериорен дизайн | Няма коментари »